Skip to main content

Litt om hvem som jobber i Lindebakken:

Barbara Bronska

Barnehagemedarbeider

Jeg er ei dame fra Polen med mye positiv energi og humor, som jeg sprer rundt til store og små. Språket mitt er ikke perfekt, men å få tilbringe tid med fantastiske barn, som lærer meg språket og kulturen, og vi sammen lærer oss hvordan vi skal være positive, viser kjærlighet, respekt og støtte hverandre, er viktig for meg. Det viktigste for meg er at barn kommer smilende til barnehagen hver dag. Mine sterke sider er kreativitet og forming:)

Cathinka Rønnåbakk

Avdelingsleder Sommerfuglene

Jeg har jobbet som pedagogisk leder, og som styrer i flere av Frogns barnehager i løpet av siste 25 år. Er utdannet ved Høgskolen i Bergen avd Voss med friluftsliv som hovedfag. Har tatt videreutdannelse; PAPS (pedagogisk arbeid på småskoletrinnet), ICDP veiledning og mellomlederutviklingsprogram.

Linn-Christin Ellingstad

Daglig leder

Jeg er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarns pedagogikk fra Oslomet, og har videreutdanning i barnehageledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge. Jeg har jobbet i barnehage i over 15 år. For meg er det viktig å være tilgjengelig for barna, foreldre og personalet, og kontordøren min er alltid åpen.

Louise El-Melhaoui

Barnehagemedarbeider

Informasjon om den ansatte

Sandra Kuzmanovic

Avdelingsleder Larvene

Jeg er utdannet pedagog og har jobbet i Lindebakken siden mars 2021. Jeg er også utdannet som sykepleier, så å jobbe med omsorg for mennesker er noe jeg brenner for. Noen av mine verdier er å være god rollemodell for de små og videreformidle lek og danning på en god måte. Er opptatt av å se det unike i hvert enkelt barn og jobber hver dag for at barna skal føle seg trygge og ønsket i barnehagen vår.

Sarah Braham

Fagarbeider

Informasjon om den ansatte